19 Mayıs Ortaokulu

Vizyon: Okul veli ve diğer paydaşların bütünleşmesiyle eğitim-öğretim kalitesini artırmanın yanında çalışanlar arası ilişkiler, çevre düzenlemesi ve sosyal faaliyetlerle Batman´ın saygın okulları arasında yer almak.

Misyon: Biz Öğrencilerimizi Milli Eğitimin Temel İlkeleri doğrultusunda kendi kendine yetebilen, öz değerlendirme yapabilen, öz yönetim sahibi, özgün düşünebilen, üreten, hayata sevgi ve umutla bakabilen, hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmek, sorunlarını çözme yeterliğine sahip, bedensel, zihinsel, ruhsal ve duygusal bakımdan dengeli ve sağlıklı bir kişiliğe ve karaktere sahip olarak yetişmelerini sağlamak, hür ve bilimsel düşünebilen, geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı, kişilik ve teşebbüse değer veren, topluma karşı sorumlu, yapıcı, yaratıcı ve verimli bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.

Başarılar: 2017/2018 Öğretim yılında okulumuz badminton küçük kızlar mahalli yarışmaları il birincisi olmuştur. 2017/2018 Öğretim yılında il genelinde yapılan matematik ve fen bilimleri olimpiyatlarında dereceler alınmıştır. 2018/2019 öğretim yılında okulumuz okul sporları basketbol küçük kızlar yarışmalarında il ikincisi olmuştur. 2018/2019 öğretim yılında okulumuz okul sporları badminton yıldız kızlar yarışmalarında il birincisi olmuştur.

Saatler: 08:00 - 14:40
Isınma: Fuel Oil
Bağlantı: ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi

Telefon - 04882139139

Belgegeçer - (488) 213 9139

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://batman19mayisortaokulu.meb.k12.tr

Adres - 19 Mayıs Mahallesi Kazım ARICA Caddesi Batman/Merkez

Fen Laboratuvarı :1

Yerleşim Yeri - 19 Mayıs Mahallesi Kazım ARICA Caddesi Batman/Merkez

Adres - 19 Mayıs Mahallesi Kazım ARICA Caddesi Batman/Merkez

Ulaşım 19 Mayıs Mahallesi şehir içi minibüsleri ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2