Ara

Okullar arası voleybol turnuvasına katılan okulumuz kız voleybol takımı bugün yapılan maç sonucunda 26-24 | 25-20 ile mağlup olarak turnuvaya veda etti. Turnuvaya hazırlık ve mücadele sürecinde öğrencilerimizin koçluğunu yapan beden eğitimi ve spor öğretmenimiz Pınar Demir'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Değerli öğrencimiz, Mehmet Karadaş geçirdiği araba kazası sonucu vefat etmiştir. Bugün okulumuzda vefat eden öğrencimiz adına tüm öğrencilerimizle birlikte yas töreni gerçekleştirildi. Vefat eden öğrencimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Kas

Okulumuz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni Nalan Dağ, Türkçe Öğretmenleri Mehmet Hüseyin Dağtaş ve Yusuf Pölent tarafından okul dergimizin ilk sayısı hazırlandı ve artık yayında. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız ve keyifli okumalar dileriz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününde okulumuzda ve okul dışında öğretmenler günü kutlama etkinlikleri yapıldı. Tüm değerli öğretmenlerimizin gününü kutlar, huzurlu ve sağlıklı uzun bir meslek hayatı yaşamalarını dileriz.

Kas

Okulumuz halk oyunları öğretmeni Mehmet Köylüoğlu rehberliğinde 7/C sınıfından Musa Ayaz, Bünyamin Erdoğan ve 7/B sınıfından Lalin Sultan Kılınç, Ecrin Hasbay ilimizi ziyaret eden Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek ve Ulaştırma Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu'nu karşılamaya gitmiştir.

Kas

İlimiz genelinde 19-20 Ekim tarihlerinde etkili olan yoğun yağış nedeniyle meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Selden etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Kas

8.Sınıf öğrencilerimize LGS deneyimi kazandırmak, öğrencilerimizin öğrenme eksiklerini tespit etmek ve bunları giderebilmek amacıyla okulumuzda 8.Sınıflar arasında yapılan deneme sınavının sonuçları belli oldu.
Okulumuzda dereceye giren ilk üç öğrencimiz:
1.) Mehmet ÖZDEMİRCAN
2.) Melek İDİKUT
3.) Nisanur ACAR
Öğrencilerimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 85'nci yıldönümünde saygı ve minnetle anma adına okulumuz öğretmenleri Pınar Demir, Berkay Dilli ve Ferdi Çetin'in rehberliğinde 10 Kasım Atatürk'ü anma programı gerçekleştirildi ve pano çalışmaları yapıldı. Anma töreninde ve pano çalışmalarında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri Batman Valiliğinin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100.yıl törenine Atatürk portreli çalışmaları ile katılım sağladı. Çalışmalarda emeği geçen Görsel Sanatlar öğretmenimiz Münibe Alay ve öğrencilerine, ayrıca törene katılım sırasında öğrencilerimize rehberlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda bugün yapılan tören ve etkinliklerle büyük bir coşku ile kutlandı. Bu günümüzü güzelleştiren öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz İngilizce öğretmeni Kader KARACABEY rehberliğinde İngilizce kulübü öğrencileriyle birlikte Cumhuriyetimizin 100.Yılına özel pano çalışması yapıldı. Bu güzel çalışmada emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Batman Valiliği ve Batman Belediyesinin işbirliğiyle bu yıl “OKU! Bu 100 Yıl, Senin…” temasıyla 20-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Batman 6. Kitap Fuarı ve Kültür Sanat Festivaline okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerimiz eşliğinde ziyaret düzenlendi. Öğrencilerimiz kendilerine verilen 50 TL değerindeki hediye çek ile kitaplar aldı ve yazarlarımızla eğlenceli zamanlar geçirdi. Bu organizasyonu düzenleyen ve öğrencilerimizle güzel vakit geçirmemizi sağlayan herkese teşekkür ederiz. Fuara katılan ve kitap alan tüm öğrencilerimize de keyifli okumalar dileriz.

Ekm

Okulumuz 6/A sınıfından Zeliha Tiyrek, Esma Geliç ve Aylin Gündüz isimli öğrencilerimiz SMA TIP1 hastası Umut Ayaz Demir için yardım kampanyası düzenledi. Kampanyaya katılım sağlayan ve yardımda bulunan öğrencilerimizin yardımları okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Selahattin ALAY rehberliğinde yardım hesabına aktarıldı. Umut Ayaz bebeğin tedavisine destek olup yardımda bulunan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz bahçesine öğrencilerimizin fiziksel aktivitelerini güçlendirmek, obeziteye karşı mücadele ve geleneksel oyunlarımızı yaşatmak amacıyla Görsel Sanatlar öğretmenimiz Münibe Alay tarafından sek sek oyun alanı çizildi. Öğrencilerimiz tenefüslerde zevkle bu oyunları oynuyorlar. Çizimde emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ekm

4 Ekim hayvanları koruma günü olarak tüm dünyada kutlanıyor. Dünyayı diğer canlılarla da paylaştığımızı anlamak, onların yaşam hakkına saygı göstermek, müdahale etmeme konusunda farkındalık kazandırmak için okulumuzda bugün 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında aynı dünyayı paylaştığımız can dostlarımızla ilgili öğrencilerimiz ile birlikte hayvanların yaşam hakları konusunda farkındalık etkinlikleri gerçekleştirildi.