T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BATMAN / MERKEZ - 19 Mayıs Ortaokulu

BAHADIR YÜCEL SEVİM - OKUL MÜDÜRÜ

Bahadır Yücel SEVİM Batman Beşiri İlçesinin Çevrimova Köyünde dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokulu köyde okuduktan sonra lise eğitimini Batman Ticaret Meslek Lisesi´nde tamamladı. Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği lisans programını tamamladıktan sonra Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak Batman Kuyubaşı İlköğretim Okulu´na atandı. Oradan Batman Cengiz Topel İlköğretim Okulu ve akabinde Batman 100. Yıl İlköğretim Okulu’nda Müdür Yardımcısı oldu. 3 yıl müdür yardımcılığı görevini yaptıktan sonra 1 yıl Batman Binatlı Ortaokulu‘nda ve ardından 9 yıl Bekirhan Şehit Ali Gülnar İmam Hatip Ortaokulu´nda Okul Müdürü olarak görev yaptı. Şuanda ise Batman 19 Mayıs Ortaokulu’nda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

En büyük hedefi öğrenci merkezli bir yapı ile her yıl hedeflenenin üzerine biraz daha koyarak başarı yakalamak, makam koltuğuna oturmamayı kendine ilke edinip öğrenci öğretmen ilişkisinde her rolü kabullenerek huzurlu ve mutlu bir okul-aile ortamı yaratmaktır.

Ayrıca duygu ve mantığını dengeli kullanarak farklı kültürlerden gelen öğretmenlerle işbirliği halinde, her yıl belirlenen hedefleri yakalama esaslı bir yöntemle başarılı ve örnek bir okul ortaya çıkarmak konusunda kararlıdır.