Öğretmen Çalışmaları

Mrt

Okulumuz Sosyal Bilgileri öğretmeni Abdulhekim Alptekin'in 7/A, 7/E ve 7/F sınıfı öğrencileri ile beraber düzenlediği Bilimin Öncüleri etkinliğinden kareler.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Sevda Cuci'nin Ramazan ayına özel yaptığı pano çalışması.

Mrt

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Hediye Eren Avcu'nun 5/D ve 5/E sınıfı öğrencilerine yaptırdığı Dünya Güneş Ay Hareketleri dramasından kareler.

Mrt

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Hediye Eren Avcu'nun rehberliğinde 5/E sınıfı öğrencilerimiz kuvveti ölçmekte kullanılan dinamometre tasarlıyor.

Mrt

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Hediye Eren Avcu'nun 5/E sınıfı öğrencileriyle yaptığı ders içi etkinlik ile öğrencilerimiz ışığın doğrusal yolla her yöne yayıldığını deneyerek kavrıyor.

Mrt

Okulumuz Sosyal Bilgileri öğretmeni Şükran Taş'ın 6/D sınıfı öğrencileri ile yaptığı Paralel / Meridyen, Türkiye'nin Coğrafi Konumu konularının balon ile somutlaştırılarak anlatımı etkinliği.

Ock

Okulumuzun Sosyal Bilgiler öğretmeni Abdulhekim Alptekin'in 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersine dönük haftalık soru etkinlikleri ile 7. Sınıf Sosyal Bilgiler dersine dönük soru etkinlikleri yapılmaktadır.

Soruyu çözen ve doğru cevabı ilk getiren öğrencimize de öğretmenimiz tarafın gofret ödülü verilmektedir.

Ock

Okulumuzun Fen Bilimleri öğretmeni Emine Tokay'ın 8.sınıflarla birlikte yaptığı asit baz deneyi ile mor lahana ayracı kullanılarak maddelerin asit mi baz mı olduğu belirlendi.

Ock

İngilizce öğretmenimiz Seyfettin Ulutaş'ın 5.sınıf Telling the time (Zamanı / Saati söyleme) konusu ile ilgili ders içi etkinliklerinden kareler.

Ock

İngilizce öğretmenimiz Seyfettin Ulutaş'ın 5.sınıf Asking for and Giving Directions(Yer-yön tarifi nasıl yapılır?) ünitesiyle ilgili ders içi etkinliklerinden.