Kas

Okulumuzda 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanıp 24 Ekim Pazartesi günü yapılan kazanım değerlendirme denemesinin sonuçları açıklandı. Deneme sınavında başarılı olup sınıf düzeyinde ilk üçe giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında yer alan Kızılay Haftası okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı. 1868 yılından günümüze kadar savaş ve doğal afetler karşısından insanlar arasında ayrım gözetmeksizin , dünyanın her yerinde mağdur ve mazlum insanlara tüm zorlu koşullara rağmen karşılık beklemeksizin şefkat eli uzatan, acıları hafifletmeye çalışan, bunları sağlamak için de var gücüyle çalışan Türk Kızılay'ımızın Kızılay haftasını kutluyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ile Şanlı İstiklal Mücadelemizin Aziz Kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ekm

İngilizce öğretmenlerimiz Kader Karacabey ve Cevat Arı tarafından okulumuzda sınıflar arası İngilizce bilgi yarışması gerçekleştirildi. Yarışmayı düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda tüm sınıflarla birlikte eş zamanlı olarak film izleme etkinliği gerçekleştirildi ve öğrencilerimiz sınıflarında birlikte film izleyerek eğlenceli zamanlar geçirdi.

Ekm

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında okulumuzda madde bağımlılığı hakkında okulumuz velilerine eğitim verildi.

Okulumuzun Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitimde velilerimize proje kapsamında bilgilendirmelerde bulunuldu. Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden görevli memurlar tarafından eğitimler verilerek, annelere çocukları ile ilgilenmeleri, çocuklarının davranışlarındaki değişimleri gözlemlemeleri ve arkadaş çevrelerini iyi tanımaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Anneler aracılığıyla, uyuşturucu kullanımının erken tespiti ve bağımlılık sarmalına yakalanmadan çocuğa müdahale edilmesi gerektiği belirtildi.